O meni


Kdo sem jaz?

Moje ime je Kristjan, prihajam iz okolice Bleda. Po izobrazbi sem računalniški tehnik, vendar se z računalništvom nikoli nisem resneje ukvarjal, sem pa že od nekdaj zaljubljen v tehnologijo. Srce mi najbolj igra, ko sem kreativen – fotografija, videografija, izdelava spletnih strani.. vse to in še več. Ker pa rad tudi pomagam, sem vse to združil v celoto in se odločil, da svoje znanje ponudim v obliki storitev.

Poleg naštetega pa rad še pišem, se izgubim v dolgih sprehodih in pohodih v naravi, brez glasbe mi živeti ni, obožujem globoke in intelektualne pogovore, zelo pomembna faktorja sta mi humor in spontanost.. skratka, sem dokaj netipična osebnost za svet, v katerem živimo. Če vas zanima še kaj več o meni, pa vprašajte.. ne grizem, z veseljem vam odgovorim.

Zakaj ChrisTeaAn?

Spletna stran ChrisTeaAn je produkt večletnega iskanja, kaj me zares veseli.. kaj bi rad počel v življenju, po tisočih poslanih prošnjah za zaposlitev, iz katerih se ni rodilo nič plodnega, sem začel razmišljat o alternativah – kaj lahko ponudim svetu? In počasi se je skozi zadnjih približno 5 let izoblikovalo v trenutno obliko. Če je to končna oblika, bo pokazal čas, ampak trenutno je to zagotovo prava pot zame.

Če ste med storitvami našli tudi kaj zase, bom zelo vesel vašega sporočila, in prepričan sem, da bomo družno našli rešitev, ki bo odgovarjala tako vam, kot tudi meni.

Zakaj izbrati ravno mene?

Ker sem drugačen.. ker je moj pristop zelo oseben.. moje močne točke so odnos, zagnanost, odločnost, stalno nabiranje novih znanj in izkušenj, že omenjeni osebni pristop, iskrenost.. vsaki stranki se posvetim 100% in ne odneham, dokler nisva oba zadovoljna.

Kaj pa znanje in izkušnje?

Morda nima prav dolgega spiska dosedanjih projektov in tudi znanje še nabiram, praktično vsak dan sproti, ampak imam ga dovolj, da lahko kvalitetno izpeljem zadane projekte v sklopu storitev, ki jih ponujam. Na Ljudski univerzi Radovljica že od leta 2016 asistiram pri tečajih računalništva in pametnih telefonov, zraven pa še individualno pomagam vsem, ki imajo težave ali vprašanja, od lani pa vodim tudi lasten tečaj za videomontažo.

 • Najljubša barva:

  Modra

  I'm blue, daba dee da ba... :)

 • Najlubša glasba:

  Rock & metal (Queen, Nightwish, Delain, Eluveitie, Metallica, AC/DC, Angels & Airwaves...)

  Poslušam tudi marsikaj drugega, občasno, npr. všeč mi je stara dalmatinska glasba, kakšen chillstep ali dubstep, inštrumentalna.. ampak na vrhu kraljujeta rock in metal :)

 • Najljubši filmi in serije:

  Preveč je tega, ampak če jih naštejem nekaj - Star Trek, The Walking Dead, Game of Thrones, Friends, Seinfeld, Supernatural, The Big Bang Theory, House MD, Godfather, Lord of the Rings, X-Files...

 • Najljubša hrana:

  Okusna :)))

  Vsejedec - najljubše hrane v bistvu niti nimam, odvisno od dneva ali letnega časa :)

 • Status:

  Samski.. ampak ne po lastni izbiri.. ne bi imel nič proti, če se na tem področju kaj spremeni :)

 • Datum rojstva:

  27. junij 1983

  Best year ever :P

 • Barva las in oči:

  Lasje črni kot tema, oči pa rjave kot.. hm.. ne vem, rjave pač :)

 • Horoskop:

  Tipičen rak.. karkoli že to pomeni.. če sploh kaj pomeni :)

  Muhast, čustven, prijazen, introvert, sramežljiv... pa še kaj bi se našlo :) Tip osebnosti - INFP, če vam to kaj pomeni in/ali pomaga :)

 • Pozitivne lastnosti:

  Prijazen, rad pomagam, dober poslušalec, potrpežljiv, zanesljiv, iskren, kreativen, optimist, smisel za humor, spontan.. 

 • Negativne lastnosti:

  Trmast, prevelik perfekcionist, včasih muhast, sramežljiv, nesamozavesten, včasih nezaupljiv do drugih (z razlogom)

ChrisTeaAn Logo Bel