O Meni


IMG_1649b.jpg

Kdo sem jaz?

Moje ime je Kristjan. Rojen sem 27. junija 1983, prihajam iz Zasipa pri Bledu. Po izobrazbi sem računalniški tehnik, vendar se z računalništvom nikoli nisem resneje ukvarjal. Obožujem pa vse vrste tehnike in sem neke vrste »gadget freak«. Najbolje se počutim, ko sem kreativen - fotografija, videografija, grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani, ob tem pa še inštrukcije in tehnična pomoč, kjer lahko s svojim znanjem pomagam tudi drugim. Poleg naštetih področij rad še pišem, hodim v naravo, poslušam glasbo, obožujem intelektualne pogovore, pa še marsikaj bi se našlo.

Zakaj ChrisTeaAn?

Stran ChrisTeaAn je nastala primarno zato, ker sem želel iz svojih hobijev narediti še nekaj več, storiti še korak naprej in ponuditi svoje znanje v obliki storitev in združiti prijetno s koristnim.

Fotografija, videografija, izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, računalniška in tehnična pomoč, ter inštrukcije na vseh omenjenih področjih.. če vam je pri kateri od naštetih stvari zaigralo srce, ste prišli na pravo mesto, zatorej vas vabim, da si ogledate mojo ponudbo ali pa me kar kontaktirate preko kontaktnega obrazca.

3b.jpg
IMG_1641.jpg

Zakaj izbrati ravno mene?

Rad imam drugačnost, izvirnost in iskrenost. Humor, osebni pristop in dober odnos so prav tako visoko na spisku stvari, ki jih cenim in so mi pomembne. Vsaki stranki se osebno in kvalitetno posvetim, ker samo tako lahko začutim, kaj zares potrebuje in želi, poleg tega pa ne odneham dokler stranka ni zadovoljna. Skratka, osebni pristop, ki je, po mojem skromnem mnenju, tudi moja največja prednost.

Kaj pa znanje in izkušnje?

Kar se znanja tiče, sem samouk. S fotografijo sem začel leta 2012, ko sem si kupil svoj prvi DSLR fotoaparat.. 2 leti kasneje sem dodal še videografijo.. 2015 pa sem začel še z izdelavo spletnih strani in pa grafičnim oblikovanjem. Še vedno se na vseh področjih učim in nabiram izkušnje, zato kvaliteta mojih storitev samo narašča. Moje dosedanje projekte si lahko pogledate na podstrani »Portfolio«.

IMG_1652.jpg

To je vse!

Hvala, ker ste obiskali mojo stran in si vzeli čas in prebrali nekaj malega o meni. Upam, da ste našli kaj zase. Če pa vas zanima še kaj več o meni ali pa imate kakšno vprašanje glede mojih storitev, pa mi pišite, lahko pa se povežete z mano tudi preko socialnih omrežij.

Lepo se (s)mejte!
Kristjan