Spletne strani in socialna omrežja


Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Imate manjše podjetje, društvo ali pa bi samo želeli s pomočjo spletne strani predstaviti izdelek ali storitev? Morda pa bi želeli imeti osebno spletno stran ali blog? Potem vam lahko pomagam.

Za izdelavo uporabljam CMS sistem Joomla, ki vam omogoča, da sami upravljate s stranjo – dodajate ali spreminjate vsebino. Za vizualni izgled uporabljam YooTheme Pro, bodisi eno od obstoječih predlog ali pa vam stran oblikujem po vaših željah.

V kolikor imate namen sami dodajati ali spreminjati vsebino, vam nudim tudi inštrukcije, kjer vam postopek pokažem in obrazložim. Možen pa je tudi dogovor, da vam jaz administriram spletno stran.

Socialna omrežja

Socialna omrežja

Živimo v času, ko se vedno bolj uporabljajo različna socialna omrežja, pa vendar ogromno ljudi še vedno ne pozna vseh možnosti, ki jih različna socialna omrežja ponujajo.

Nudim vam pomoč pri celotni poti od kreacije profila do pregleda in uporabe vseh funkcij, ki jih izbrano socialno omrežje ponuja.

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest…

Administracija

Administracija

Ko imate enkrat postavljeno spletno stran ali pa profile na socialnih omrežjih, vam ponujam administracijo le-teh – dodajanje vsebine na spletne strani oz. objavljanje na socialnih omrežjih.

Možen je dogovor za posamezno število objav, lahko pa tudi za daljše časovno obdobje.


ChrisTeaAn Logo Bel