Storitve


Spletne strani in socialna omrežja

Če potrebujete spletno stran za predstavitev vašega podjetja, društva ali storitve, ali pa bi samo radi imeli osebno spletno stran ali blog, potem sem prava oseba za vas. Nudim vam izdelavo enostavne spletne strani v CMS sistemu Joomla, ki vam omogoča, da potem sami dodajate vsebino, brez kakšnega posebnega znanja. Po želji vam tudi osebno pokažem celoten postopek dodajanja ali spreminjanja vsebine.

Cena izdelave spletne strani je odvisna od kompleksnosti strani in količine vsebine in pa možnih dodatnih storitev (grafično oblikovanje – logotip itd), okvirno pa od 500€ naprej.

V ceno je vključena izdelava spletne strani, dodajanje vsebine, ki jo pripravite sami, nalaganje strani na strežnik in inštrukcije za dodajanje ali spreminjanje vsebine. Možen je tudi dogovor za administracijo strani na daljši rok, tisto se plača sproti, glede na količino dela. Možen je tudi dogovor za administracijo strani in profilov na socialnih omrežjih (Facebook, Instagram itd).


Grafično Oblikovanje

  • vizitke

  • letaki

  • plakati

  • brošure

  • foto knjige

  • logotipi

Nudim vam oblikovanje materiala, bodisi za uporabo na internetu ali pa za tisk. Vse vam izdelam povsem po vaših željah, lahko pa izberete tudi kakšno od mojih predlog.

Cena je odvisna od projekta, okvirno pa od 50€ naprej.


Inštrukcije & Tehnična Pomoč

Če bi se radi naučili česa novega, ali pa imate kakšno specifično tehnično vprašanje, morda v zvezi z nakupom novega računalnika ali telefona, ali pa ste ga že kupili, pa ga ne znate nastavit, potem vam lahko pomagam.

Nudim vam inštrukcije in tehnično pomoč na različnih področjih – računalništvo, pametni telefoni, internet, e-pošta, socialna omrežja, Windows, Microsoft Office, fotografija, snemanje…

Ali pa če imate kakšne težave z računalnikom, pa potrebujete nekoga, da zadevo pogleda in jih odpravi, če je možno, oz. svetuje kako in kaj naprej. Inštalacija operacijskega sistema ali programov, formatiranje računalnika, nastavitev e-pošte, nastavitev profilov na socialnih omrežjih itd.

Skratka, vse povezano z računalništvom ali pametnimi telefoni.

Okvirna cena za eno uro (60 minut) je 20€ , ampak za več ur vam ponudim popust, ki je pa odvisen od količine ur.


Fotografija, Video & Postprodukcija

Nudim vam fotografiranje ali snemanje različnih dogodkov – kulturne ali športne prireditve, rojstni dnevi, zabave, obletnice, razstave, predstavitve in promocijski dogodki, družinske in zasebne fotografije ali video itd.

Prav tako vam nudim fotografiranje ali snemanje vsebine za vašo spletno stran ali socialna omrežja oz. snemanje in montažo promocijskega ali oglasnega videa za vaše podjetje, storitev, dejavnost ali društvo.

Lahko pa vam uredim in zmontiram tudi vsebino, ki ste jo posneli sami, pa bi samo radi, da vam nekdo to sestavi v smiselno celoto.

Ponudba v tej kategoriji je tako zelo razgibana, da vam težko ponudim okvirno ceno, ker je vse odvisno od več faktorjev – če imate kaj konkretnega v mislih, me kontaktirajte, pa vam bom glede na vaše želje in potrebe lahko podal okvirno ceno.